logo Frida Hansson | Webbdesigner

Von Fisenstråle

zerendipity

Idag var begravningen för älskade Knutte. För er som är intresserade så var Knut min morfars, systers man. För att förklara det snabbt – gammelfarbror. Knut och min gammelfaster har aldrig haft några egna barn eller barnbarn, så det har varit en härlig relation mellan dem och alla syskonbarn och syskonbarn-barn. Knutte var en busig farbror som alltid skojade med oss. Han var jämt glad. Väldigt sällan arg. Han kallade sig själv eller oss för Von Fisenstråle, exempelvis ”Frida Von Fisenstråle”. Haha :) Han var grym på att spela poker, vi kunde sitta uppe långa nätter och spela, (trots att vi var för små för att vara uppe så sent. Han gjorde groggar utan dess like.

Det som är så fint är att Knutte och Gun fick 60 år tillsammans. 60 år! Tänk att få leva med den man älskar i 60 år. I februari ska Gun flytta till Gislaved. Det tror jag blir bra. Då kommer hon närmre sina släktingar. Då ska vi ut och shoppa jag och Gun :) Hehe!

Tack  Knut för alla fina stunder du har gett oss!

 

 • Tirren says:

  Posted: 28 januari, 2011


  Så tråkigt, men ändå skönt att man kan minnas alla fina stunder! :) Min morfar skulle fyllt år idag och det är skönt att man kan tänka tillbaks på alla fina minnen under dagar som denna. :) Svara

 • p i n k n a t i ♥ n says:

  Posted: 30 januari, 2011


  Sv; Ja det kan man verkligen säga :p Svara

 •  

  Namn*

  E-post*

  Hemsida

  Kommentar*

  Information

  Postad: 28 januari, 2011

  Av:

  Kommentarer: 2

  Post Tags

  Postad i kategori

  Dagligt