logo Frida Hansson | Webbdesigner

Tudeluhuu-lappar

120204-1
120204-2

Hallo alles! Vaknade med frusna fötter idag. Snåla smålänning som man är då man enbart ”levt” på sin värmepump tills nu. Så nu är det nog dags att dra igång elementen. Vare sig man vill eller inte ;)

Det blev en dag på stan idag. Jag och Jocke strosade runt lite. Första besöket blev på Granit (bara för att Joakim också gillar den affären) och där köpte jag mig en Dymo-apparat och en förvaringslåda för alla kort som jag har framkallat. Jag behöver en ny då den nyköpta redan är full :) Men hellre att korten ligger i en fin låda i ett fliksystem än att de ligger i fula skrynkliga pappersfodral (fodralen som man får korten i när man beställer dem). Dymo-maskinen är mest en kul grej. Den skriver ”namnlappar”, fast på ett gammalmodigt sett (den går inte på några batterier eller så). Utan den fungerar som en skrivmaskin gjorde förr. Fast istället för att den skriver med ”färg” så skriver den med ”trycket” mot den svarta remsan. Görsmart tycker jag :) Namnlapparna använder jag i varje fall till fliksystemet i bildlådorna. Blir prydligt och snyggt.

Sen var vi och tittade på MQ. Jag unnade mig en ljusblå skjorta från Stockhlm. Går att använda mycket på jobbet och även till andra tillfällen.

Vi var också och tittade på cyklar. Det behövs nu inför våren. Så cykelinköp blir det nog snart! :D Pappsen får GÄRNA komma upp till oss snart för att tipsa vilka cyklar som är bra. Det är ju rea nu i februari, så tiden är knapp ;)

Nu blir det melodifestivalen snart!

 

 • Pappa says:

  Posted: 5 februari, 2012


  När ska jag komma? Puss och kram Pappa Svara

  • Zerendipity replies:

   Posted: 5 februari, 2012


   När du hinner och kan :) Svara

    

   

  Namn*

  E-post*

  Hemsida

  Kommentar*

  Information

  Postad: 4 februari, 2012

  Av:

  Kommentarer: 2

  Postad i kategori

  Foto, Shopping