logo Frida Hansson | Webbdesigner

Tiden bara rusar iväg

Tiden går alldeles för fort! :) Jag hinner inte med allt jag vill men framför allt behöver göra. Men här kommer i varje fall en liten kort update. Idag ska mitt första förslag på en hemsida till en kund presenteras. Jag har fått mycket hjälp nu när jag är ny, men det känns jättebra ändå!

Håll tummarna för mig! :D

Puss!

 

 • Mamma says:

  Posted: 20 januari, 2011


  Lycka till! Jag håller tummarna......HÅRT Puss och Kram Mamma Svara

 • Tirren says:

  Posted: 20 januari, 2011


  Oh! Lycka till Meine Fruttis, det kommer att gå galant! :D Svara

 • Malin says:

  Posted: 20 januari, 2011


  Roligt! Håller tummarna för dig! =) Svara

 •  

  Namn*

  E-post*

  Hemsida

  Kommentar*

  Information

  Postad: 20 januari, 2011

  Av:

  Kommentarer: 3

  Post Tags

  Postad i kategori

  Dagligt