logo Frida Hansson | Webbdesigner

Laddade semesterdagar

Det är skönt att vara hemma igen. Och semester har vi fortfarande, det märks :) Vi sover länge och är ute och far rätt mycket. I tisdags var vi i Hjo och badade i Vättern med syster och barnen. Mellan onsdag och torsdag var vi i Göteborg och besökte Joakims bror med familj. Vi åkte bland annat till havet och badade. Härligt!

Men det är skönt att vara hemma lite också. Som idag. Idag har vi varit hemma och bara pysslat. Vi har bland annat fixat i trädgården, grillat och sorterat färdigt alla foton från vår resa.

Imorgon åker vi mot Skövde :)

 

 • Therese says:

  Posted: 27 juli, 2013


  Sv; Aaaaaw, vad snällt skrivet Fruttis! <3 Tänkte på det för någon dag sen, nu när pengar börjar att rulla in igen så att jag kan fylla på mitt busskort så skulle vi kanske kunna hitta på något? Jobbar som en dåre just nu och sen ska jag hälsa på päronen ett tag, men så fort det lugnar ner sig kanske? Mitt mål rent generellt är att ta mig in till Jkpg lite mer och då skulle man ju faktiskt kunna ses! ;) P.s Awesome bilder på landet på andra sidan pölen - är mer än lovligt avundsjuk! ;D KRAAAM! <3 Svara

 •  

  Namn*

  E-post*

  Hemsida

  Kommentar*

  Information

  Postad: 26 juli, 2013

  Av:

  Kommentarer: 1

  Post Tags

  ,

  Postad i kategori

  Dagligt, Katterna