logo Frida Hansson | Webbdesigner

She Creatives: Lisa Bengtsson

5345d1cc216311e3bcfd22000a1f9d84_7

Igår var jag på She Talk med She Creatives. Väldigt inspirerande men också roligt, spännande och lite scary. Det var första gången jag var med på She Creatives evenemang, så därför kände jag inte en enda person där. Men jag ska verkligen fortsätta att gå på deras träffar! :)

Lisa Bengtsson var det som var där och föreläste. Väldigt intressant att lyssna på! Jag ville hem på direkten och illustrera något. Hade det inte varit sent på kvällen så hade jag säkerligen gjort det :P

Det fanns väldigt fina cupcakes och bakelser där med, gjorda av en tjej som heter Petra som driver hemsidan/e-butiken Käck Kaka. Där kan ni hitta diverse fina saker till festen!!! Jag ska definitivt beställa prylar därifrån! :D

Nu tar jag helg!

 

Namn*

E-post*

Hemsida

Kommentar*

Information

Postad: 20 september, 2013

Av:

Kommentarer: 0

Post Tags

Postad i kategori

Dagligt, Festligt, Instagram