logo Frida Hansson | Webbdesigner

Mycket skoj på en gång

120920

Precis färdig med städningen. Phew! Behövs göras mer än 1 gång i veckan när man har katter. Tyvärr är det inte varje vecka vi hinner med att göra det fler gånger än 1.

Idag kom min favorittidning i brevlådan – Drömhem! Snyggt omslag denna gång tycker jag. Det märks att inredningstrender speglar sig på bloggar – mycket rosa, vitt och svart just nu :)

I söndags fick jag reda på att jag vunnit ett tävling hos Elogemagazine. Jag vann en goodiebag! :D Typ första gången jag vunnit något. Ska bli sjukt roligt att hämta ut paketet imorgon! Här kan ni läsa om vad goodibagen innehåller! Till helgen åker vi till våra vänner i Borås, så en recension av goodibagen kommer inte förrän efter helgen. :)

 

Namn*

E-post*

Hemsida

Kommentar*

Information

Postad: 20 september, 2012

Av:

Kommentarer: 0

Post Tags

Postad i kategori

Dagligt