logo Frida Hansson | Webbdesigner

Kämpar vidare

Hej på er alla! Idag är jag fruktansvärt trött. Låg vaken länge igår och väntade på att Joakim skulle komma hem. Han har mycket på jobbet just nu. Så han var inte hemma förrän strax innan 1. Bör också nämna att han fick gå upp tidigt idag för att åka till Stockholm på kundbesök. Morgondagen ska vi inte prata om. Då ska han ta flyget till Kassel på morgonen… från Göteborg! Sen är han inte hemma förrän 12-1 på natten. Stackarn alltså. Förstår inte hur han orkar kämpa på.

Det är skönt att jag inte har långt till jobbet i alla fall. Då får jag mer tid till att ta ”hand” om vårt hem :) För när vi bodde i Gislaved var jag inte hemma förrän 19 tidigast varje dag. Så när jag kom hem var jag ju dödstrött.

Hade planerat att köpa nya gardiner till vårt vardagsrum. Har ni tips på bra sidor med fina gardiner? Jag hade tänkt att vi ska ha gardinkappor, för de vanliga panellängderna vi har nu passar inte in i den här lägenheten. Fönstren är mindre, och därför behöver vi få in lite mer ljus känner jag. Så tipsa gärna som sagt! :)

 

 • Mickan (Gravid v. 30) says:

  Posted: 20 januari, 2012


  Jag tycker att Jotex har himla mycket fint faktiskt. Har aldrig köpt något därifrån men skulle gärna klicka hem ett och annat. :) Svara

  • Zerendipity replies:

   Posted: 28 januari, 2012


   Jag har varit inne på Jotex och kollat nu. Verkar ju faktiskt väldigt lovande! Tack för tipset! :) Svara

    

   

  Namn*

  E-post*

  Hemsida

  Kommentar*

  Information

  Postad: 18 januari, 2012

  Av:

  Kommentarer: 2

  Post Tags

  Postad i kategori

  Dagligt, Shopping