logo Frida Hansson | Webbdesigner

Gott nytt år

141230

Gott nytt år önskar jag er allihop! Nu ska jag och min älskade sambo, som faktiskt har 10års-jubileum 2015, strax åka mot Haverdal och fira in det nya året. Jag ska fira med mina nya klackar (bild ovan) som jag fått av Joakim i julklapp. Älskar dem! :)

2014 har varit ett helt fantastiskt år. Jag tror aldrig jag har blivit så utmanad det här året som något tidigare. Min envishet har lett mig till nya utmaningar och ny framgång. Jag har fått lära känna nya härliga människor tack vare att jag kom med i Jane Leadership; vilket har varit en av de största sakerna som hänt mig 2014. Det har öppnat många nya dörrar, både inom arbetet och privat. Jag känner mig oerhört lycklig att få vara omgiven av så fina vänner och min familj och släkt som fått vara friska, glada och pigga. Nu ska jag som sagt fira in det nya året! 2015 tror jag kommer bli MINST lika spännande och underbart som 2014! Om inte bättre

 

Namn*

E-post*

Hemsida

Kommentar*

Information

Postad: 31 december, 2014

Av:

Kommentarer: 0

Postad i kategori

Dagligt, Festligt