logo Frida Hansson | Webbdesigner

God kväll … & god natt

God kväll kära läsare. Nu är det tillbaka till vardagen som gäller. Men veckorna går fort och det mycket tack vare det roliga jobbet jag har! Jag lär mig nytt varje dag, väldigt givande! :) Sen är arbetskamraterna toppen, kunde inte trivas bättre!

Igår lade jag en beställning på det objektiv som jag har skrivit om tidigare. Så förhoppningsvis kommer det nu i veckan! :D Jag köpte även till ett filter för att skydda och göra bilderna något skarpare. Spännande! :)

Till helgen ska jag och min granne Sara ut och fotografera. Hon ska lära sig det hon kan och jag kan lova er att det är betydligt mer än vad jag kan :P

God natt alla

 

Namn*

E-post*

Hemsida

Kommentar*

Information

Postad: 24 januari, 2011

Av:

Kommentarer: 0

Post Tags

Postad i kategori

Dagligt, Shopping