logo Frida Hansson | Webbdesigner

Full rulle!

4f9806b617eb11e3930d22000a1fb865_7Inte en bild från helgen, men outfiten jag hade på födelsedagsfesten!

En uppdatering om vardagen för en gångs skull :) De senaste veckorna har jag haft mycket jobb innebärande många sena kvällar. Det är väl nackdelen med att ha det arbetet jag har, men det är värt det då det är så pass kul! Varierande om inte annat!

I helgen var jag i Strömstad! Vi firade att min vän Malins pojkvän fyllde år! Det var verkligen supertrevligt! Joakim var inte med då han var på mässa i Varberg, men jag klarade mig ändå rätt bra tycker jag (med tanke på all norska som talades) :D Jag blir alldeles varm inombords när jag tänker på alla vänliga människor jag träffat i helgen! :)

På torsdag ska jag på föreläsning via SheCreatives! Ser verkligen fram emot detta! Då jag inte känner så många i Jönköping så är det här ett ypperligt tillfälle för mig att knyta kontakter med nya människor. Det är mönsterdesignern Lisa Bengtsson som ska föreläsa och sen blir det väl lite mingel och mat. Ett tips till alla som jobbar som kreatörer: Ansök om medlemskap hos SheCreatives! Där kan man utbyta kunskaper och knyta kontakter! Finns i Jönköping, Göteborg, Stockholm och Öresund! Finns även i Norge! ;)

 

Namn*

E-post*

Hemsida

Kommentar*

Information

Postad: 16 september, 2013

Av:

Kommentarer: 0

Post Tags

Postad i kategori

Dagligt, Festligt