logo Frida Hansson | Webbdesigner

Ett litet paket

130118
130118
130118

Idag blev jag glad när jag kom hem. Dels för att det är fredag och dels för att det låg en tidning samt ett paket i brevlådan till mig. :) Detta blir min sista tidning från Drömhem. Det är verkligen en jättebra tidning, men jag känner att jag hellre lägger pengarna på annat. Det går ju alltid att börja prenumerera igen om man har lust! :)

Paketet var från personlig almanacka. Där har jag varje år sedan 2007 (ungefär) beställt mig en kalender. Man får bestämma helt själv hur den ska se ut. Man kan ha egna bilder på omslaget och sen kan man beställa en del av innehållet också. Min nya kalender för i år har inte kommit än, däremot så fick jag hem skinnfodralet som jag ska ha runt min kalender. Supersnyggt! Och luktar gott gör det med :D Haha! Jag har sparat min gamla kalender så att jag kunde testa och se hur pass bra den passade i fodralet. Visst blev det bra? :) Nu kommer kalender hålla sig längre, toppen!

 

 • Kajsa says:

  Posted: 19 januari, 2013


  Men va?! Vad är det för skinnfodral?! Är det också beställt därifrån eller vad? Har varit så himla sur för att dom inte haft skinnomslag så jag beställde en vanlig nu, men egentligen är ju det där PRECIS så jag vill ha, verkligen supersnyggt!! Fast brunt läder kanske. Svara

  • Zerendipity replies:

   Posted: 20 januari, 2013


   Ja det är från personlig almanacka! :) du hittar det under "tillbehör" har jag för mig :) vet dock inte om det finns i brunt, men det hade varit väldigt snyggt!!! :) Svara

    

   

  Namn*

  E-post*

  Hemsida

  Kommentar*

  Information

  Postad: 18 januari, 2013

  Av:

  Kommentarer: 2

  Postad i kategori

  Shopping