logo Frida Hansson | Webbdesigner

Ett färgsprakande Borås

120925

I helgen var vi, som ni förstår, i Borås! Min studentstad där jag bodde och pluggade i 4 års tid. Woow alltså. Jag fick nostalgikänslor på riktigt när vi satt på Viskans café vid lunch under lördagen. Magiskt! :) Meeen… vi var i Borås och besökte Liza och Daniel såklart!

Det blev sällskapsspel på fredagskvällen (bara så ni vet, jag och Joakim vann ;) ) och på lördagen blev det shopping under dagen. På lördagskvällen hade Liza bokat bord på en restaurang vid namn Färgeriet. Verkligen ett toppenställe! Rekommenderar verkligen! Riktigt mysigt med väggar i betong och inredning i lila (jag matchade, otippat ;) ).

TACK Liza och Daniel för en underbar helg! ♥

 

Namn*

E-post*

Hemsida

Kommentar*

Information

Postad: 25 september, 2012

Av:

Kommentarer: 0

Postad i kategori

Festligt, Shopping