logo Frida Hansson | Webbdesigner

En kladdkaka utan kladd, maybe

God kväll godingar. Här kommer ett litet inlägg så här en lördag. Idag har jag städat hela lägenheten medan min bättre hälft har jobbat,.. för ovanlighetens skull. Jag hann även smälla ihop en kladdkaka efter städningen. Vi får se om den är något ”kladdig” när vi får besök av Mariana och Jakob lite senare. Annars får vi väl fixa en ny lite snabbt, haha.

Imorgon förmiddag får vi finbesök. Det blir besök från självaste Iza, mitt lilla hjärtegull! ♥ Min syster och hennes familj flyttade nämligen i fredags, till deras nya radhus. Så imorgon blir det en sväng för dem till Ikea här i Jönköping. Så under tiden ska jag passa Izen-fizen. Ska försöka smälla ihop lite play-doo till henne imorgon, det blev väldigt uppskattat sist jag var barnvakt nämligen.

Mysig afton!

 

 • Liza says:

  Posted: 28 januari, 2012


  Så fin du är :) Svara

  • Zerendipity replies:

   Posted: 30 januari, 2012


   Taaaack gumman! Svara

    

   

  Namn*

  E-post*

  Hemsida

  Kommentar*

  Information

  Postad: 28 januari, 2012

  Av:

  Kommentarer: 2

  Post Tags

  Postad i kategori

  Dagligt, Foto