logo Frida Hansson | Webbdesigner

En dag i Salzburg

Tyrolerstaden Salzburg! Riktigt synd att man inte fick uppleva det mer än en dag! :) Tänk att leva i en sådan miljö dagligen. Man måste ju bara må bra, eller? Jag tror det. Ett av de första ställen jag vart på i Österrike är Königssee, vilket också är något av de vackraste ställen jag besökt. Där köpte mina föräldrar en vandringskäpp till mig och min syster. På denna käpp samlar man märken/pins från olika ställen i världen. Så snart har jag fyllt min lilla käpp, men då får jag börja på ”andra sidan”, det gör tydligen riktiga samlare! :D

Under vår lilla visit hann vi alla fall kika runt i centrala Salsburg, äta gott och köpa oss pins och en tyrolehatt (till Joakim :) ). Dagen efter steg jag upp vid 5 (kunde inte sova, obekvämt täcke på hotellet; 4-stjärnigt!!!) och Joakim vid 6. Vi lämnade hotellet strax efter 7 och var sedan hemma i Jönköping kl 4 dagen därpå, på morgonen! Phew :)

 

 • K a j s a j i says:

  Posted: 3 augusti, 2011


  Österrike är fantastiskt! Jag vill nog bo i Zell am see när (om?) vi flyttar dit. Vi har alltid planerat att flytta dit innan vårat barn når skolåldern och det handlar bara om jag får jobb där eller inte. Men ja, kan man må dåligt i en sån miljö? Svara

 •  

  Namn*

  E-post*

  Hemsida

  Kommentar*

  Information

  Postad: 3 augusti, 2011

  Av:

  Kommentarer: 1

  Post Tags

  Postad i kategori

  Resa, Salzburg