logo Frida Hansson | Webbdesigner

Elsa Billgren

140522

Idag var det träff med Jane Jkpg i Taberg. Det ligger ca en kvart söder om Jönköping. Och idag var det Elsa Billgren som var på plats och föreläste! En otroligt inspirerande föreläsning! Jag tror alla vi tjejer fick en kick efter föreläsning – av härlig energi! :)

Sen fick jag pris idag med. Jag dog nästan lite när Jane Jkpgs styrelse delade ut priset ”Första Jane-medlemmen”. Hahaha! Det är väl självklart att det är (ivriga) jag som får det. Inte nog med att jag är först på plats (i tid), jag är första medlemmen också ;) Sjukt kul i alla fall! Det gäller ju att bjuda på sig själv och framförallt vara sig själv. Och det kan man ju verkligen säga att jag är i det här sammanhanget! :D

En otroligt härlig eftermiddag/kväll! Underbara, kreativa tjejer som är med i Jane Jkpg. Men det som var mest häftigt var att få träffa Elsa Billgren. Hon har också en Farmor från Tyskland! Och hon berättade bland annat hur mycket hennes farmor har inspirerat henne! :) Det tyckte jag var jättefint, och fick mig att tänka på min farmor i München, som faktiskt läser den här bloggen ibland. Så lilla farmor! För att förklara så är Elsa Billgren en känd programledare, bloggare och personal shopper! 

TACK styrelsen i Jane Jkpg för de fina priserna! ♥

 

 • Mamma says:

  Posted: 23 maj, 2014


  Så fantastiskt roligt! O du är ju en så fantastiskt härlig tjej! Puss puss Mamma Svara

 • Therese says:

  Posted: 23 maj, 2014


  Jag är så stolt över dig Fruttis! <3 Svara

 •  

  Namn*

  E-post*

  Hemsida

  Kommentar*

  Information

  Postad: 22 maj, 2014

  Av:

  Kommentarer: 2

  Post Tags

  Postad i kategori

  Dagligt, Festligt