logo Frida Hansson | Webbdesigner

Värnamo och Vandalorum

20140126-192705.jpg20140126-192724.jpg

I helgen var jag i Värnamo och besökte mamma och pappa. Joakim hade grabbkväll, så då åkte jag dit. Jag fick hjälp med att välja nya glasögon. Ska bli skönt att köpa nya! Det blir nog 2 par. Jag orkar inte använda linser så mycket längre. Ögonen blir väldigt trötta framför en dator en hel dag.

Sen var jag på Vandalorum för första gången. Ett konstmuseum i Värnamo. Det var kul att få se lite konst faktiskt även om det inte fanns så mycket. Mest intressant var skräputställning som visade hur mycket plast människan använder och slänger i naturen. Det var fruktansvärt att se faktiskt. Fåglar äter upp och dör av all plast vi slänger… Otäckt tycker jag! Även fiskar äter plast som hamnar i vattnet. Och vad äter vi? Jo, fisk! Inte undra på varför många människor blir sjuka osv.

 

 • Mamma says:

  Posted: 26 januari, 2014


  Härligt att ha dej här! ❤️ Puss puss Mamma Svara

 •  

  Namn*

  E-post*

  Hemsida

  Kommentar*

  Information

  Postad: 26 januari, 2014

  Av:

  Kommentarer: 1

  Post Tags

  Postad i kategori

  Dagligt, Instagram