logo Frida Hansson | Webbdesigner

Vaccination

130611-1Rocki, 3 år, tvättar sig.
130611-2

Dixie, 6 år, vilar nära intill husse. Som alltid.

Idag har vi varit och vaccinerat Dixie och Rocki. Norr om Jönköping, på vägen mot Bankeryd, ligger Smådjurskliniken. Vi är inte särskilt duktiga på att komma ihåg vaccination varje år. Men nu kände vi att det var dags.

Våra pälsbollar skötte sig exemplariskt! Det vart ju Drop-in så många andra var där med sina djur. Mest var det hundar och efter det var det katter. Det vart tur att vi åkte så tidigt som vi gjorde för annars hade vi fått sitta där hela kvällen. :) Det tog sammanlagt 1h att åka dit, vänta, vaccinera och sen hem igen.

Dixie är van bilåkare. Hon ”pendlade” ju ganska mycket när jag bodde och pluggade i Borås och Joakim samtidigt bodde i Hestra. Då blev det en hel del färder i bilen. Och inte en gång hon gnällde faktiskt :) Rocki däremot, stackarn, han är så ovan vid att åka bil som man bara kan bli. Han mjauade hela vägen till veterinären och hela vägen hem. Lilleman ♥ Det gjorde nästan ont i hjärtat att höra honom mjaua så hysteriskt. Ändå försökte vi prata med honom och lugna honom. Men ack så jobbigt det var för honom.

Men nu efteråt mår de små liven bra. Veterinären gav Dixie komplimanger för den tjocka fina pälsen och Rocki fick komplimang för att han var så duktig och lugn. Kan inte bli bättre :)

Dessvärre så har Dixie ett blåsljud på hjärtat. Vi har vetat om detta sedan tidigare. Så därför frågar jämt veterinären om hur hon mår och så. Och vi märker inte att hon mår dåligt. Men det kan ju tyvärr komma att bli så, att hon plötsligt mår sämre och är trött :( … Men vi älskar ju vår lilla stumpa ♥ Så vi tänker skämma bort både henne och Rocki tills de blir gamla :)

 

Namn*

E-post*

Hemsida

Kommentar*

Information

Postad: 11 juni, 2013

Av:

Kommentarer: 0

Post Tags

Postad i kategori

Katterna