logo Frida Hansson | Webbdesigner

Tips på Illustratör

Luftballong - Mia Olofsson
Bilden är illustrerad och lånad av Mia Olofsson

Det var ett tag sedan jag skrev om inspirerande människor. Så nu tänkte jag att det var dags! :) Den här gången tänkte jag tipsa om illustratören Mia Olofsson. En jättego tjej som gör helt fantastiska illustrationer!

Jag hade ”turen” att få en utav hennes illustrationer via Jane Jkpg (första Jane Jkpg-medlemmen 2014). Illustrationen ser ni här ovan och heter ”Luftballong”. Jag har däremot inte fått upp den hemma än (skäms faktiskt). Men jag vet precis vart jag ska ha den om några månader; i barnrummet :) Det kommer bli riktigt fint!

Så in och kika på fler av hennes fina illustrationer här: www.miaolofsson.se

 

 • Mia Olofsson says:

  Posted: 16 februari, 2015


  Tack snälla Frida! Vilken ära att ballongen ska få sitta i barnrummet :) Kram! Svara

 •  

  Namn*

  E-post*

  Hemsida

  Kommentar*

  Information

  Postad: 13 februari, 2015

  Av:

  Kommentarer: 1

  Postad i kategori

  Inspirerande människor