logo Frida Hansson | Webbdesigner

Projekt Uteplats

150418

Nu är vi igång med vår uteplats också. Den har i stort sett aldrig gjorts i ordning tidigare, så vi tänkte att vi gör det nu när vi ändå håller på med badrummet. Varför ta det lugnt liksom ;)

Det är ju snickarna som gör det mesta jobbet åt oss, men uteplatsen har Joakim fått gräva och kämpa med. Förra helgen grävde han bort allt det gamla och lade all jord och sand i en stor hög. Den här helgen har han kämpat med att lästa ett stort släp med all jord som han åker med till tippen. Tur vi har snälla grannar som kommer fram och säger att Joakim är duktig och bjussar honom på en kall öl :)

Vad gör jag då undrar ni? Är det bara Joakim som ska få arbeta? Haha, ja, jag vet ju att jag inte ska göra något tungarbete nu när jag är gravid, men lite dåligt samvete får jag ju. Men jag har hållit mig inne det mesta denna soliga dag. Jag har varit sjuk i veckan och hostat så mycket så jag har fått ont i ryggen. Senast det hände var när jag hade lunginflammation 2007, så jag måste nog tvinga mig själv att vila. Vare sig jag vill eller inte :) Så jag har tagit det ganska lugnt idag.

Till veckan som kommer så ska vi på föräldrarcafé. Det är det sista innan allas BF (beräknad födsel). Spännande att få följa alla. Sen ska vi även på ett Ultraljud till. Min moderkaka låg inte riktigt där den skulle sist vi var på ultraljud, så nu måste vi kolla igen. Har den inte flyttats på sig så får vi boka ytterligare en tid. Och skulle den inte flyttat på sig tills BF så blir det planerat kejsarsnitt, men det är jag inte orolig för. Jag tycker bara det är fantastiskt att dem har så bra koll som dem har idag :)

 

 • Mamma says:

  Posted: 18 april, 2015


  Ett underbart liv! ❤️❤️❤️ Svara

 • Anne says:

  Posted: 19 april, 2015


  Världens bästa syster!!♥♥♥♥ Svara

 • Gerd & Rolf says:

  Posted: 20 april, 2015


  Vad energiska ni är. Det tycks bli en fin uteplats att njuta på för hela familjen. Var rädda om er och lycka till med alla projekt. Svara

 •  

  Namn*

  E-post*

  Hemsida

  Kommentar*

  Information

  Postad: 18 april, 2015

  Av:

  Kommentarer: 3

  Postad i kategori

  Renovering