logo Frida Hansson | Webbdesigner

Projekt badrum

150406Aspen Viskan vit, möbelpaket som vi troligtvis kommer att införskaffa.

Då vart ett nytt renoveringsprojekt igång. Jag har inte direkt skrikit ut om det, eftersom att vi inte riktigt hade bestämt oss för hur vi skulle göra för ett tag sedan. Vi planerade ju även att eventuellt köpa hus, men då marknaden är helt sjuk i Jönköping (enligt vår mening) så bestämde vi oss för att bo kvar i vår fina lägenhet ett tag till. Det är ju ingen panik med att flytta menar jag.

Så vi har planerat att renovera nu. En snickare och kakelsättare kommer hit nu till veckan. Så Joakim (stackarn) har börjat riva kaklet inne i vårt badrum. Så nu finns det verkligen INGEN återvändo! Haha! Jag får se om jag lägger upp någon bild på hur badrummet ser ut för stunden.

Allt som allt kommer det troligtvis vara klart om 2 veckor. Så under dessa veckor får vi gå ut till tvättstugan och göra våra toalettbesök samt tvätta. Dusch finns i bostadsrättsföreningen i en lokal som vi har tillgång till, så det är ju positivt! :) Lite mer planering, men det kan nog bara vara nyttigt (försöker jag intala mig).

 

 • Rolf says:

  Posted: 6 april, 2015


  Snygg inredning. Förmodligen ett klokt beslut, då ni inte sitter i sjön. Samtidigt bygger ni upp värdet på lägenheten. Bostadspriserna blir säkerligen inte lägre i en expansiv stad, så det gäller att samla i ladan och spela ut bankerna mot var andra. Svara

 •  

  Namn*

  E-post*

  Hemsida

  Kommentar*

  Information

  Postad: 6 april, 2015

  Av:

  Kommentarer: 1

  Postad i kategori

  Renovering