logo Frida Hansson | Webbdesigner

Prata med blommorna

20130617-214812.jpg

Idag pratade jag lite med blommorna i trädgården :) Nädå, men jag och tanten som bor ovanför oss brukar alltid säga att vi pratar med våra blommor så att de mår bra. Jag var i varje fall ute och njöt lite av värmen och bara av att få sitta ute.

När jag var tonåring hade jag svårt att förstå mig på min pappa. Han tyckte det var så irriterande med det surrande ljudet från datorn hemma. Nu, ca 10 år senare, har jag börjat förstå vad han menade med det. Det är faktiskt skönt att vara ifrån datorn efter jobbet. :) Fast nu finns ju iPaden ;)

Summan av kardemummanjag älskar min lilla trädgård!

 

 • Gerd &Rolf Persson says:

  Posted: 19 juni, 2013


  Hej Frida, Du tycks ha gröna fingrar, för det såg väldigt fint ut. Vi önskar dig och Joakim en trevlig och glad midsommar. Hälsn. Gerd & Rolf - Öland Svara

  • Zerendipity replies:

   Posted: 25 juni, 2013


   Tack så mycket Gerd och Rolf! Och tack detsamma! Jag hoppas ni hade en trevlig och mysig midsommar på Öland! Joakim hälsar så gott till er också! Kram Frida Svara

    

   

  Namn*

  E-post*

  Hemsida

  Kommentar*

  Information

  Postad: 17 juni, 2013

  Av:

  Kommentarer: 2

  Post Tags

  Postad i kategori

  Dagligt