logo Frida Hansson | Webbdesigner

Nytt, men samma

140324

Då vart det lite förändring här inne. Jag har längtat att få göra om hemsidan så innerligt mycket. Nu är den mer en hemsida än en blogg. Jag känner att jag inte riktigt hinner med bloggen så som jag gjorde förut. Men jag tänker definitivt inte släppa den :) Det kan jag lova. Däremot så tänkte jag använda den till att marknadsföra mig själv lite mer. Det skadar ju inte. Bloggen är dessutom precis som den var innan, förutom att den nu ligger på en egen sida/flik.

Om ett tag kommer jag att lägga upp mina egna projekt här på sidan. Det kommer bli en egen flik. Jippi! Så länge får ni nöja er med min privata hobby; fotografering.

 

 • Malin says:

  Posted: 25 mars, 2014


  Ååh Frida! :) Jag har gått och tänkt samma tanke, att göra en hemsida som jag kan ha som en portfolio :) Nu som jag kan en del HTML och CSS så är det ju kul att ha en egensnickrad hemsida ;) Det kommer nog dröja ett litet tag innan jag blir klar, för har ett annat projekt på g först, laserhuset.no ;) Det är iaf jättefint här inne!! <3 Svara

  • Zerendipity replies:

   Posted: 25 mars, 2014


   Malin: Ja, det tycker jag absolut att du ska göra! Hör av dig om du behöver någon hjälp med laserhuset ;) Jag tror ju såklart att du fixar det mesta själv, men du vet att du alltid kan ringa/messa! TACK vännen <3 Svara

    

 • Malin says:

  Posted: 25 mars, 2014


  Jag kommer garanterat behöva hjälp med Laserhuset ;) Skönt att veta att jag kan fråga dig om det är något :) Även om man förstår det mesta när man läser en kod, så kan det vara klurigt att komma på de olika kodsnuttarna när man ska skriva dem själv. Får bara öva massa, så sitter mer och mer :) Svara

 •  

  Namn*

  E-post*

  Hemsida

  Kommentar*

  Information

  Postad: 24 mars, 2014

  Av:

  Kommentarer: 3

  Post Tags

  Postad i kategori

  Dagligt, Festligt