logo Frida Hansson | Webbdesigner

Nytt från Nelly

Har unnat mig lite nya kläder. Eftersom att tiden inte riktigt räcker till längre till att titta i affärer, som när jag studerade ;), så får jag nu ägna mina kvällar till att leta på olika hemsidor.

Senaste köpen blev hos Nelly.se! Det blev ovanstående, dvs en klänning (AX Paris) och halsband (Nelly Accessories). Of course i svart. Känner mig alltid bekväm i svart. Dels för att jag känner mig ”mindre” (känner mig alltså inte så pluffsig) och även för att jag lätt förstör ljusa kläder (spiller jämt!! :( ). Jag köpte mig även en svart-vit-prickig tröja från Nelly från Rut mfl.

Hoppas paketet kommer tidigt nästa vecka :D

 

Namn*

E-post*

Hemsida

Kommentar*

Information

Postad: 30 september, 2011

Av:

Kommentarer: 0

Postad i kategori

Shopping