logo Frida Hansson | Webbdesigner

Nya kläder och förkylning

  

Den här veckan är jag och S förkylda. S blev sjuk i söndags, dagen efter vi varit på Visingsö. Så vi hade rätt så dåligt samvete över att vi varit på Visingsö nästan en hel dag. Men äsch, någon gång måste ju första ordentliga förkylningen komma :) I måndags blev jag dunderförkyld… Och det är ju lite jobbigare ;)

Igår var vi och hälsade på i Gislaved hos Joakims föräldrar. Joakim jobbade ju, så han släppte av mig och S tidigt på morgonen. Igår kände jag mig hyfsat bra igen. Ingen snorig näsa eller så, men sen idag…. Då vaknar jag med igentäppt näsa igen. Jag som hade sett fram emot lunch med M från föräldragruppen idag. Men känns inte bra att ge sig ut när jag är dålig och S fortfarande är hostig. Får bli nästa vecka!!! :D

Besöket i Gislaved igår var i alla fall jättelyckat! Supermysigt att få se lilla S med sin farmor och farfar. Vi blev ordentligt bortskämda båda två :) På kvällen när Joakim kom så blev S övertrött och skrek i nästan en timme innan vi skulle åka. Men så fort vi satt oss i bilen blev hon tyst och somnade väldigt fort :) Många intryck på en dag! S håller precis på att lära sig vända till mage också, och det tar ju på krafterna det med! :D 

Nya kläder har vi investerat i denna veckan (bild ovan). Allt är från HM och det är omlottbodys, vilket jag tycker är himla smidigt :) Kläderna med stjärnor/grått beställde vi på HM’S hemsida då butikerna i stan inte hade dem i butik = minuspoäng! Pluspoäng = snabb levereras! :)

En trevlig helg önskar jag er! Här blir det till att ta det lugnt ;)

 

 • Mamma says:

  Posted: 20 september, 2015


  Jädrans förkylningar! :( Svara

 •  

  Namn*

  E-post*

  Hemsida

  Kommentar*

  Information

  Postad: 18 september, 2015

  Av:

  Kommentarer: 1

  Postad i kategori

  Dagligt, Shopping