logo Frida Hansson | Webbdesigner

Någon i din släkt

130116

Det är alltid lika svårt att välja en bild. Det finns ju så många släktingar att välja på så att säga :) Men igår råkade jag hitta den här bilden på mig, syrran, mormor och lilla Iza. På bilden saknas egentligen mamma om man ska ta med alla generationer :) Tanken med bilden är att visa vem min mormor är. Hon fyller 79 år i mars och bor i Gislaved. Hon är tokig min lilla mormor, på ett bra sätt. Hon kan få en att skratta så att man börjar gråta och få ont i magen :) Trots att hon inte alltid minns allting så är hon ändå alltid glad och hyfsat pigg :)

När jag och syster gick på låg- och mellanstadiet ställde mormor upp väldigt mycket. När pappa och mamma var kvar på jobben eller hade något annat uppbokat så var vi nästan jämt hos mormor. En period så jobbade mamma på en annan ort vilket gjorde att hon var tvungen att pendla/åka buss och stiga upp väldigt tidigt på morgonen. Pappa pendlade han också, men han hade leasingbil. Så på morgonen kom mormor hem till oss och såg till att vi klädde på oss, åt frukost och gick till skolan. Hon var även så snäll så att hon ibland bäddade min säng vissa dagar (när det var ”jobbigt” att bädda sängen :) ).

Vi blev bortskämda jag och syster. Vi fick växa upp med mormors mat och kakor. Maten är gudomligt god, hon vet precis hur man får till en perfekt rätt med stuvade makaroner, köttbullar och sky. :) Bästa mormor! ♥

Detta är en del av Bildutmaningen.

 

 • Mamma says:

  Posted: 17 januari, 2013


  Så fint älskade lilla Frida! Nu gråter jag! Puss o Kram Svara

 •  

  Namn*

  E-post*

  Hemsida

  Kommentar*

  Information

  Postad: 17 januari, 2013

  Av:

  Kommentarer: 1

  Postad i kategori

  Utmaningar