logo Frida Hansson | Webbdesigner

Min helg i Oslo

Då har jag varit i Oslo för första gången! :) Vilken vacker stad! Åkte dit för att träffa min älskade Malin. Hon bodde en bit utanför stan, men hon bor riktigt flott! :) Mycket mysig lägenhet måste jag säga!

Roligt att träffas när man inte setts på ca 1 år, mycket att prata om :) Fick även träffa Malins pojkvän! Fick inte pratat så mycket, men det räckte för att jag skulle förstå att det är en bra kille. Så till Malin – han är godkänd! ;) Haha!

I morse var jag helt slut! Somnade nästan framför datorskärmen. Vet inte om det beror på den konstiga sömnrytmen, eller om det berodde på den minimala alkoholmängden från i lördags? Vilket som… jag börjar bli gammal :P Kul var det i alla fall! Det är det viktigaste!

Nästa gång får det bli en längre visit i Oslo! :)

 

 • Malin says:

  Posted: 12 oktober, 2011


  Ja var verkligen roligt att ses igen, tur det inte är lika länge till nästa gång :) Haha bra att han blev godkänd ;) Svara

 •  

  Namn*

  E-post*

  Hemsida

  Kommentar*

  Information

  Postad: 10 oktober, 2011

  Av:

  Kommentarer: 1

  Post Tags

  Postad i kategori

  Oslo, Resa