logo Frida Hansson | Webbdesigner

Middag: Kycklingfilé med rotfrukter

130107

Idag bjöd kvällens middag på kycklingfilé! Första gången jag lagade  mat åt Joakim var jag 17 år (snart 8 år sedan). Han hade precis kommit hem från sin skidsemester med kompisarna. Så där stod jag i köket med min kompis Sara och kämpade för att han skulle bli glad. :) Och han blev glad. Trots det att man faktiskt kunde kasta kycklingen rätt igenom väggen och ut :D Haha! Sen tog det kanske 1 år innan jag vågade prova igen. Jag provade och vågade! För övning ger ju färdighet sägs det!

Beskrivning av receptet: Stekta kycklingfiléer med smak av honung serverar du här med ugnslagade rotfrukter i syrlig marinad. Kycklingen och rotfrukterna läggs på tallriken tillsammans med en klick mild matyoghurt och sky från kycklingen och marinaden.

Receptet hittar ni här!

Translation: Tonight’s dinner; chicken fillet with root vegetables and yogurt. A taste of honey and sour marinade. Yum!

 

 • Sandra says:

  Posted: 8 januari, 2013


  Ser jättegott ut! :) Svara

 •  

  Namn*

  E-post*

  Hemsida

  Kommentar*

  Information

  Postad: 7 januari, 2013

  Av:

  Kommentarer: 1

  Postad i kategori

  Smaskens