logo Frida Hansson | Webbdesigner

Magsjuka – håll dig borta!

Hittade en fin bild på mina två favoritflickor :D Det var första gången de träffades! Alltid lika roligt att gå igenom foton. Finns så mycket som borde framkallas, men när ska man hinna med att fixa med fotoalbum etc? :)

Idag har det som vanligt varit väldigt varierande på jobbet. Ena stunden får jag sitta med css-mallar och den andra får jag sitta och uppdatera sidor via databaser b.la. Det känns bra när jag klarar av att sköta en del saker helt själv nu, utan att ”rådfråga”. Positivt!

Mindre positivt är att en kollega till oss är hemma och har magsjuka i familjen. Så jag hoppas verkligen att han håller sig hemma så att vi andra inte blir smittade nu – lagom till midsommar ;)

Nu tänkte jag hoppa till kojs, orkar inte med ytterligare en sen kväll.

Natti

 

 • K a j s a j i says:

  Posted: 22 juni, 2011


  Åhnej, magsjuka är ju inte så passande såna här gånger så hoppas ni andra klarar er. Men nu när man får småbarn får man ju räkna med lite fler sjukdomar, där är baksidan :P Svara

  • Zerendipity replies:

   Posted: 22 juni, 2011


   Kajsai Ja, vi får verkligen hoppas att vi blir utan magsjukan :) Precis! Sjukdomar blir det fler sen när barn är i bilden. Vår kollega som har magsjuka har faktiskt fått det pga sitt barn. :) Svara

    

   

  Namn*

  E-post*

  Hemsida

  Kommentar*

  Information

  Postad: 21 juni, 2011

  Av:

  Kommentarer: 2

  Post Tags

  Postad i kategori

  Dagligt