logo Frida Hansson | Webbdesigner

Luftrörskatarr

130103

Dixie i köket och spejar ♥

Nu har vi fått reda på vad det är Joakim har. Det är luftrörskatarr han har fått, så nu ligger han i soffan och vilar. Han fick medicin utskrivet (morfin), så vi hoppas att detta hjälper nu! Tydligen får man luftrörskatarr av ett virus, så nu gäller det bara att vara hemma och vila för hans del! (Vet att det kommer att bli tufft dock)

Själv har jag varit hos optikern idag! Har inte gjort ett besök på kanske 3-4 år. Så det var verkligen på tiden. Som tur är så har synen inte försämrats särskilt mycket. Så mina (fula) glasögon går att leva med ett tag till :) Dock så behöver jag nya linser, inte för styrkans skull, utan för att mina är slut. Jag skulle få testa en variant som är något mjukare för ögat och som gör att ögonen inte torkar och svider lika lätt, iom att jag sitter mycket framför datorn. Perfekt! :)

 

 • Catti says:

  Posted: 3 januari, 2013


  Jag har haft luftrörskatarr två gånger, en gång av bakterie så då fick jag penicillin men andra gången av virus och då satt det i länge länge... Skönt att det inte var nåt värre för honom iaf! Nu hoppas vi att 2013 blir ett friskare år :) Svara

 •  

  Namn*

  E-post*

  Hemsida

  Kommentar*

  Information

  Postad: 3 januari, 2013

  Av:

  Kommentarer: 1

  Post Tags

  ,

  Postad i kategori

  Dagligt, Foto, Katterna