logo Frida Hansson | Webbdesigner

Juletider

Nu är det snart jul. Jag minns hur mina tankar gick i juni månad när S bara var 1 månad. Ammar jag till jul? Äter hon mat till jul (inte menat julmat nu då hehe), kryper hon?

Ja, och nu är vi här. Vår lilla tjej gör framsteg hela tiden, men i sin egna takt :) Hon kryper inte än, däremot lyckas hon kana sig bakåt. Haha! Undra om hon kommer krypa som mig, dvs dra sig fram på rumpan med ett ben framför/snett under sig? :D Häromdagen hittade jag henne under vårt vitrinskåp (skåpet ser ni i bakgrunden på bilden ovan).

På dagarna har vi försökt aktivera oss med massa bus hemma, promenader och diverse aktiviteter på familjecentralen. Igår vart det till exempel julavslutning på öppna förskolan. Och i måndags vart det luciafirande. Helfestligt! :)

Annars tycker jag allt går fantastiskt bra. Det som vi är ”bortskämda” med är att S sover hela natten. Det har hon gjort sedan månad 3 ungefär. Lagom till julledigheten tänkte vi försöka få henne att börja sova i sitt egna rum. Vet inte om det är för tidigt, men tror vi alla får mer ro till att sova så (läs: jag). 

Ska bli mysigt att vara ledig hela familjen för en gångs skull nu. Joakim har haft alldeles för mycket för sitt egna bästa. Så han om någon behöver vara ledig. :)

Enough said för denna gång. Jag har helt missat bilder från dopet. Ska försöka få tummen ur snart ;)

 

 • Ida Moritz says:

  Posted: 18 december, 2015


  Jag tror absolut inte dr för tidigt m nytt rum. Om bi mår bra av d mår Stella bra av det. Karl å Arvid fick sova i eget rum från 6 mån (typ då vi slutade m att väcka dem var tredje timma för att äta för att dem skulle komma ikapp med vikten) jag sov så himla mycke bättre efter d. Ni ligger ju nästan vägg i vägg också så d lär inte bli några problem. Träffade Jocke en snabbis hos mammi å pappi när han hämtade whiskey. Pratade lite om mellandagarna å sa att ni gärna får komma till grönahög nån dag om ni orkar. Puss Svara

 • Anne says:

  Posted: 19 december, 2015


  Älskade syster! Man ska göra det som känns bäst, tror de kommer bli klockrent♥♥♥ Finaste ni!♥♥♥ Svara

 •  

  Namn*

  E-post*

  Hemsida

  Kommentar*

  Information

  Postad: 18 december, 2015

  Av:

  Kommentarer: 2

  Postad i kategori

  Dagligt, Lilla S