logo Frida Hansson | Webbdesigner

Instagram

130629

2010 släpptes mobilapplikationen Instagram. Jag själv har funnits där sedan sommaren 2011, den sommaren jag och Joakim flyttade till Jönköping. Då jag har släktingar som gärna vill följa mig men som kanske inte riktigt vet HUR det fungerar så kommer här lite tips och några länkar med mer info! :)

På Instagram delar man med sig utav BILDER till sina vänner/kontakter. Nyligen introducerades även filmklipp, vilket betyder att du kan filma ett litet klipp och dela med dig. Jättekul! Du knyter kontakt med personer du känner eller personer du inte känner men som du vill följa (kanske du vill följa Henke Lundqvist precis som jag? :D ) Instagram är idag uppköpt av Facebook, men detta betyder inte att du måste ha ett Facebook-konto.

För tydligare instruktioner om hur ni går tillväga (efter ni laddat ner appen till er iPhone, eller annan enhet) hittar ni här:

Var inte rädda för att prova! :) Jag heter frida_hansson på Instagram men har ett privat konto. Det innebär att bara de jag har accepterat/godkänt kan se mina bilder. Men samma sak här: var inte rädda för att skicka en förfrågan om att få se mina bilder/följa mig! :)

 

Namn*

E-post*

Hemsida

Kommentar*

Information

Postad: 29 juni, 2013

Av:

Kommentarer: 0

Post Tags

Postad i kategori

Dagligt, Instagram