logo Frida Hansson | Webbdesigner

Ingen inspiration

IMG_0782-2

Jag har kommit in i en inspirationskoma. Jag saknar något att göra när jag kommer hem. Fota tycker jag ju är jätteroligt, men jag vet liksom inte vad jag ska fota för något. Har ni något bra förslag? :)

I brist på inspiration sorterar jag bilder, bland annat Skottlandsbilderna. Och en av bilderna ser ni här ovanför. Tycker faktiskt den blev väldigt bra. Fin utsikt över centrala Edinburgh om inte annat!

 

 • Mamma says:

  Posted: 22 januari, 2014


  Fantastisk bild! O du, min lilla gumma....att vila o inte göra något är också viktigt! Puss puss Mamma Svara

  • Zerendipity replies:

   Posted: 29 januari, 2014


   I know :) Men det är svårt ibland! Svara

    

 • Liz says:

  Posted: 22 januari, 2014


  Instämmer med mamma Eva :) inspirationen kommer när våren kommer, tills dess får du titta på dina fina semesterbilder ;) Svara

  • Zerendipity replies:

   Posted: 29 januari, 2014


   Haha! :) Jag hittade inspiration faktiskt till slut ;) Men dagen efter :P Svara

    

   

  Namn*

  E-post*

  Hemsida

  Kommentar*

  Information

  Postad: 22 januari, 2014

  Av:

  Kommentarer: 4

  Post Tags

  Postad i kategori

  Dagligt, Foto