logo Frida Hansson | Webbdesigner

Ida och Daniels bröllop

150831-1Vigseln mellan Ida och Daniel var i Garnisonkyrkan i Karlsborg

150831-2Systrarna Josefin och Johanna var brudtärnor, här är även lilla Edith med på bild (Josefins dotter)

150831-3Fru och Herr Moritz!

150831-4Så fina! :)

150831-5Mina älskade kusiner, Johanna, bruden Ida och Josefin

Här delar jag med mig av mina personliga favoriter från helgens bröllop mellan min kusin Ida och Daniel. Jag tog inte många bilder, runt ca 100. Och av dem blev kanske ca 30 bra (jepp, självkritisk som min sambo säger). Men brudparet får såklart ta del av fler bilder än dessa :)

Dagen var helt otrolig i vilket fall! Strax innan brudparet kom till kyrkan regnade det, och det för ju tur med sig! :) Efter vigseln var det strålade solsken i stort sett hela dagen. Bröllopsfesten hölls på M/S Sandön, riktigt häftigt! Första gången jag färdades på en båt på Göta kanal och fick uppleva slussning :)

Min kusin Johanna och min bättre hälft var toastmadame och toastmaster. Ett riktigt bra team måste jag säga :) Kompletterade varandra riktigt bra! 

 

 • Lisa says:

  Posted: 31 augusti, 2015


  Vilket vackert brudpar! Du är så duktig på att fota med Svara

 • Anne says:

  Posted: 1 september, 2015


  Så sjukt fina bilder syster yster!!♥♥♥♥ Svara

 • Mamma says:

  Posted: 1 september, 2015


  Fina bilder från en fantastisk helg o fest! Puss puss Mamma Svara

 • Malin says:

  Posted: 2 september, 2015


  Vackra bilder! <3 Svara

  • admin replies:

   Posted: 3 september, 2015


   Tack! <3 ja det är ju dessutom ett väldigt vackert par :) Svara

    

   

  Namn*

  E-post*

  Hemsida

  Kommentar*

  Information

  Postad: 31 augusti, 2015

  Av:

  Kommentarer: 5

  Postad i kategori

  Festligt