logo Frida Hansson | Webbdesigner

Hurra hurra hurra!

12118

Idag fyller jag 25 år. Hurra hurra hurra! :) Igår hade vi kalas här hemma med familjen. Riktigt mysigt! Jag passade på att visa för alla den fina tårta jag fått från min farmor i München förra helgen. När vi var hos farmor så kom hon fram med ett paket och sa: ”Du måste ju ha med dig en tårta hem till nästa helg”. Då tänkte jag: ”Men farmor, tårtan kommer ju att bli dålig”. Men jag sa ingenting. Innerst inne visste jag att hon hade hittat på något bus. :) Och visst hade hon det! Hon hade fixat en GODIS-tårta! :D

Hon ringde dessutom i morse och gratulerade mig. Hon frågade då om tårtan var uppäten. Men icke :) Ikväll kanske!

 

 • Gerd says:

  Posted: 18 november, 2012


  GRATTIS Frida ! Hoppas att Du fått en jättebra födelsedag. Stort tack till Er båda för den trevliga festen vi fick vara med på. Hälsningar Gerd & Rolf Svara

 • Liza says:

  Posted: 20 november, 2012


  Nej men gud vilken söt tårta! Den kan jag ställa upp på att äta upp ;) Längtar efter en Frida kväll med godsaker, röd vin och ansiktsmask! :) Svara

 •  

  Namn*

  E-post*

  Hemsida

  Kommentar*

  Information

  Postad: 18 november, 2012

  Av:

  Kommentarer: 2

  Postad i kategori

  Festligt