logo Frida Hansson | Webbdesigner

First aid kit och Anna Ternheim

Anna Ternheim tillsammans med First Aid Kit, Nina Kinert, Ane Brun och Ellekari Larsson of The Tiny

First Aid Kit

Jag har alltid gillat Anna Ternheim. Ända sedan jag och min gamla vän Sara upptäckte henne våren 2005. Det var i samband med att Kent gjorde sin turne med Du & jag Döden. Många tycker att Anna gör väldigt mycket sorglig musik. Vilket jag kan hålla med om ibland. Men mestadels så älskar jag hennes musik. Joakim har däremot alltid haft lite svårt för henne. Han har dock varit med och sett henne i Göteborg, i konserthuset. Men där tyckte inte jag lokalen gav hennes musik rättvisa. Det var inte hennes ställe att spela på helt enkelt.

Det jag vill komma fram till är att Joakim numer är helt frälst av detta ”nya” band som har dykt upp på radion. Det är First Aid Kit han pratar om då. Jag vet vilka dessa två tjejer är och jag har fått höra dem sjunga live. Dem är oerhört duktiga! Det roligare är att de har sjungt mycket tillsammans med Anna när hon har varit ute och kört sina spelningar. Bland annat var dem med henne när hon uppträdde i programmet Skavlan. Såg ni det? :) Duktiga allihopa som sagt. Skillnaden är väl att First Aid Kit kör lite mer ”country” än vad Anna gör, men Annas senaste album går lite åt det hållet tycker jag. Så därför ska vi snart se henne i Skövde. Tillsammans med min syster och hennes Fredrik. LÄNGTAR! Så en hälsning till Joakim: bara så att du vet, hag upptäckte First Aid Kit innan dig ;) Haha!

 

 • Catti says:

  Posted: 28 februari, 2012


  Ja även om det är jobbigt är ett par månader om vintern när det är mörkt som fan mellan november och januari så älskar jag ändå att bo här för vårvintern är så otroligt vackert. :) Hm ja, alltså jag har ju som ingen träningsväska :P Använder bara olika Nike-"påsar" ibland. Har även en lite mindre bag från Nike som är jättebra också. Liten och smidig. Jag tycker alltid Nike har bäst produkter så jag kan som inget om de andra märkena egentligen. ;) Svara

  • Zerendipity replies:

   Posted: 28 februari, 2012


   Nike gillar jag med faktiskt, men hittar just ingen träningsväska. Behöver en då inte allt får plats i en liten påse/bag. :) tack för tipsen ändå! :D kram Svara

    

 • smäm says:

  Posted: 28 februari, 2012


  Håller med! Svara

 •  

  Namn*

  E-post*

  Hemsida

  Kommentar*

  Information

  Postad: 26 februari, 2012

  Av:

  Kommentarer: 3

  Postad i kategori

  Film och musik