logo Frida Hansson | Webbdesigner

En varm dag för tårar och smitande katter

120802

Kan knappt förstå att det redan är augusti. Tiden går så förbannat fort! För 2 år sedan var jag färdigexaminerad i Borås och nu bor jag i Jönköping och arbetar på en reklambyrå vilket har varit min dröm sedan gymnasiet. Vad är min nästa dröm? :)

Idag har det varit jättevarmt här i Jönköping. Så jag gav mig ut på en promenad. Fördelen med att bo där vi bor är att det är mycket backar. Fördel och fördel, men ni fattar. Man får fina ben och lår av det ;) Men under min lilla promenad så spelades min ”pepp-låt” från högskoletiden i hörlurarna. Erik Hussle – Bump in the road (lyssna). Då började jag fundera på allt som hänt de senaste åren. Allt jag klarat av, allt jag gjort och upplevt. Så kom tårarna. Jag vet varken om det glädjetårar eller inte, men rensade hjärnan gjorde jag i alla fall! :)

Senare under dagen släppte jag ut katterna i sele. När jag kom ut efter att ha varit inomhus en stund så märker jag att någonting inte stämmer. Dixie är borta. Hjärta hoppade nästan ur mig. Blev verkligen livrädd. Hur länge har hon varit borta? Hur kom hon loss? Hur långt kan hon ha gått? Det tog mig kanske 35 minuter att leta rätt på Dixie igen. Hon låg i en av många grannars buske, jag hittade henne tack vare selen som ”följde henne” (den är blå). Mitt lilla hjärta ♥ Nu får hon utegångsförbud tills hon är 10 ;)

 

Namn*

E-post*

Hemsida

Kommentar*

Information

Postad: 2 augusti, 2012

Av:

Kommentarer: 0

Post Tags

,

Postad i kategori

Dagligt, Katterna, Träning