logo Frida Hansson | Webbdesigner

En person som du saknar

130115

Jag och Malin på vår sista sittning under högskoletiden.

130115

Jag och Malin ute och shake:ar på ett uteställe i Borås.

130115

Jag och Malin ute på en nykter utgång.

En person jag saknar är min lilla Malin :) Vi pluggade, umgicks och levde livet i 4 år tillsammans. Nu bor jag i Jönköping och hon i Oslo och vi har bra kontakt fortfarande och jag hoppas att vi kommer ha det länge till! :) Hon har lärt mig väldigt mycket på bara 4 år, speciellt i hur man uppför sig ;) Men sen vet jag att hon själv har en tendens att gå utanför ”ramarna” ibland. :D

Love you my friend!!! ♥

Translation: One person I miss is Malin. She lives in Oslo and I in Jönköping. But despite this, we have a good friendship and I hope we will have it for a long time!

Detta är en del av Bildutmaningen.

 

 • Malin says:

  Posted: 15 januari, 2013


  Åååh Frida min älskade vän! JAG SAKNAR DIG OCKSÅ! Fick en liten tår i ögat när jag såg detta. Vi hade verkligen roligt ihop de fyra åren, och vi lärde varandra mycket på gott och ont ;) Vi ses snart igen! Love u 2 <3 Svara

 •  

  Namn*

  E-post*

  Hemsida

  Kommentar*

  Information

  Postad: 15 januari, 2013

  Av:

  Kommentarer: 1

  Postad i kategori

  Foto, Utmaningar