logo Frida Hansson | Webbdesigner

En person du kan berätta allt för

130119

Jag kan berätta allt för min familj. Men någon som verkligen är sådär lite extra bra på att lyssna och hjälpa mig i svåra situationer så är det mamma. När någonting tynger mig så kan jag prata med henne. Hon kommer alltid med kloka råd och berättar hur jag ska hantera situationen. I hennes ögon kommer jag alltid först (så klart ;) ), men även hon kan ibland vara ärlig och säga ”hur det faktiskt är”, men på ett väldigt snällt sätt. På rätt sätt, utan att man tar illa upp. Men det viktigaste av allt, lovar hon att inte berätta för någon, så gör hon inte det!

Alla kan prata med mamma. Och hon kan definitivt prata med alla människor. Hon arbetar med människor dagligen och är väldigt duktig på att kommunicera. Jag önskar att jag blir lika duktig på det när jag blir äldre – på att kommunicera, lyssna och vara pålitlig! ♥

Detta är en del av Bildutmaningen.

 

 • Catti says:

  Posted: 19 januari, 2013


  Så fint! Tror nog alla önskar sig en sådan relation till sin mamma. Var rädd om den! :) Svara

 • Mamma says:

  Posted: 19 januari, 2013


  Älskade lilla gumman! Det var det vackraste någon sagt/skrivit till mig. Tack! Puss o Kram Mamma Svara

 •  

  Namn*

  E-post*

  Hemsida

  Kommentar*

  Information

  Postad: 19 januari, 2013

  Av:

  Kommentarer: 2

  Postad i kategori

  Utmaningar