logo Frida Hansson | Webbdesigner

En bild som påminner dig om gamla tider

130131

Den här bilden togs sommaren 2006. På bilden ser ni min mamma och pappa på ett fik i Borås (haha, kanske inte den snällaste bilden att lägga upp, men jag gillar verkligen den här! :D ). Vi hade precis varit och tittat på min första egna hyresrätt inför att jag skulle börja läsa på högskolan där. Ett stort steg i livet. Glömmer aldrig när mamma, pappa och Joakim släppte av mig i Borås någon vecka senare. OJ vad jag kände mig övergiven haha :) Trots att det bara var 1h hemifrån…

Detta är en del av Bildutmaningen.

 

 • Mamma says:

  Posted: 1 februari, 2013


  OMG! Neej det var inte den snällaste bilden, men det gör inget! Älskar dig ändå! Puss puss Mamma Svara

 •  

  Namn*

  E-post*

  Hemsida

  Kommentar*

  Information

  Postad: 31 januari, 2013

  Av:

  Kommentarer: 1

  Postad i kategori

  Utmaningar