logo Frida Hansson | Webbdesigner

En bild på din favoritplats

130118

Nu gjorde det jag väldigt enkelt för mig. Jag har många favoritplatser, men inget smultronställe så direkt. Den plats jag däremot spenderar väldigt mycket tid vid är skrivbordet. Här sitter jag och fixar med mina bilder, bloggen och lite andra saker. Mycket görs ju via internet idag, så självklart påverkar det väldigt mycket också. Vid datorn hittar jag den mesta inspirationen till vad jag kan göra med mina bilder, vad jag kan göra hemma vad gäller inredning och vad jag kan göra för pyssel (armband, födelsedagskort etc.) m.m.

Vilken är er favoritplats?

Translation: I have many favorite places, but one of them is the ”home office”.

Detta är en del av Bildutmaningen.

 

Namn*

E-post*

Hemsida

Kommentar*

Information

Postad: 18 januari, 2013

Av:

Kommentarer: 0

Postad i kategori

Utmaningar