logo Frida Hansson | Webbdesigner

Den senaste tiden

120531

God kväll alla läsare som finns kvar. Var sjukt länge sedan jag skrev något här. Den största anledningen till att jag inte skrivit något är för att jag rök på en förkylning samt att det var en långhelg som ”försvann” illa kvickt. F-n vad dåligt att jag känner att jag måste förklara mig. Tanken att sluta blogga har faktiskt dykt upp i mitt huvud. För första gången ever. Vi får se vad som händer…

Annars har det inte hänt överdrivet mycket. Har träffat min och Jockes familj i helgen. Det var ju mors dag, så vi passade på att uppvakta våra mammor i söndags. Sen var jag i Skövde för två helger sedan. Jocke var i Halmstad så jag fick mina syskonbarn alldeles för mig själv :D Sen fick jag träffa min kusin Idis och se hennes nya fina hus! (Bild ovan på henne och Iza) :)

Syskonbarnen är det bästa som finns just nu! ♥

Sen är jag så oerhört glad för att det går så bra för mina vänner. Bland annat har Malin köpt en lägenhet tillsammans med sin Marius. Så fruktansvärt glad för deras skull! :D

Nu ska jag börja titta på True Blood, säsong 4. Vad jag har lääängtat!!!

 

 • Malin says:

  Posted: 1 juni, 2012


  Nej du får inte sluta blogga :O Tack Frida, längtar jättemycket att flytta in med pojken :) Svara

 • Anne says:

  Posted: 2 juni, 2012


  Åhhhhh sååå fina bilder, o du älskade syster, din blogg ska inte försvinna, bort bort bort med den tanken......!!!! Iza pratar om dig hela tiden, men nu börjar: ize ize babe ta över.....du får ocskå göra en ispelning;) uns uns får ej försvinna, o så du vet, jag saknar dig hele tin!!! Du e bäst!! Pöööösss Svara

 •  

  Namn*

  E-post*

  Hemsida

  Kommentar*

  Information

  Postad: 31 maj, 2012

  Av:

  Kommentarer: 2

  Post Tags

  Postad i kategori

  Dagligt, Festligt, Film och musik