logo Frida Hansson | Webbdesigner

Dagens träning: Box

130115

God kväll alla läsare, gamla som nya :) Idag efter jobbet åkte jag och min arbetskamrat iväg till Friskis och körde ett Boxningspass. Väldigt intensivt pass faktiskt men framför allt superkul! Det var som Julia sa efteråt: Shit vad tiden gick snabbt! Jaa, och det tycker jag är ett gott tecken! Vi körde järnet i alla fall! Hoppas på lite stela armar imorgon ;)

Igår var jag ute på promenad med sambon på kvällen samt att jag körde styrketräning hemma. Det blev mest rumpa och mage med övningar som knäböj, upphopp, lungekick, saxen, plankan etc. Min personliga favoritövning är Tåplie-utfall:

Ställ dig i en klassisk knäböjsposition med benen särade och fötterna utåtriktade i en 45-gradig vinkel så att knän och fötter är i linje med varandra. Spänn nu rumpan och sjunk nedåt samtidigt som du lyfter hälarna från golvet och står på tå. Stå på tå i ca 2 sek. Upprepa minst 12 gånger.

Personligen skakar jag som ett asplöv i benen, men man ska tydligen få fast rumpa och lår av detta ;) Så ett tips!

 

Namn*

E-post*

Hemsida

Kommentar*

Information

Postad: 15 januari, 2013

Av:

Kommentarer: 0

Postad i kategori

Träning