logo Frida Hansson | Webbdesigner

Besök av Klara

I helgen har vi haft finfrämmat av Klara. Johan körde hit henne i fredagskväll och sen var hon hos oss tills igår söndag. Det har varit både mysigt och roligt :) Vi hann med en hel del film om kvällarna, bland annat Modig och Mulan. Egentligen är hon inte tillräckligt gammal för Modig, men eftersom att hon själv är väldigt modig så bestämde vi oss för att hon klarar av det. Hon tyckte den var jättebra!

På lördagen åkte vi till Monkey Town. Det är ett lekland som ligger i Huskvarna. Det var ett jättebra ställe för barn tycker jag. Vuxna går in gratis och det finns både mat, godis och Wifi på plats. Men det bästa var alla roliga lekställningar, studsmattor och rutschkanor som fanns där! Roligt för både barn och vuxna ;) Tummen upp! :)

På kvällen myste vi till det med film- och ostkväll :) Klara gillar Brieost så hon fick stora skivor :D På söndagen åkte vi till Stadsparken. Där fick hon leka i den rätt så nya och stora lekparken. Vi tittade även på djuren som finns där; får, getter, dovhjort m.m. Det vart ju jättefint väder så det var riktigt härligt att promenera runt i parken. Vi avslutade besöket med varsin glass i solen och tittade på utsikten utöver Jönköping och Vättern.

En toppenhelg med en mysig lite tjej! ♥


 

 • Mamma says:

  Posted: 10 maj, 2013


  Vilka härliga bilder från en härlig helg! Puss puss Mamma Svara

 •  

  Namn*

  E-post*

  Hemsida

  Kommentar*

  Information

  Postad: 6 maj, 2013

  Av:

  Kommentarer: 1

  Postad i kategori

  Festligt