logo Frida Hansson | Webbdesigner

Barnvagnstankar

150323 - Kopia

I helgen har vi varit hemma. Joakim har haft feber och halsont tidigare i förra veckan, så då blev det lite grann vila hemma. Det var välbehövligt tror jag. Samtidigt så kunde vi ju inte låta bli att fundera på det stora inköpet: barnvagn. Det är ju rena rama djungeln.

Först hade vi tänkt att åka och titta på en begagnad Brio-vagn, men då slog det mig; jag vill kanske prova olika märken först innan jag kollar på begagnade hos människor jag inte känner? :) Och det viktigaste, jag kanske ska ha andra vagnar att jämföra med? ;)

Så det blev en tur till Babyproffsen här i stan. Vi började med att prova Brio-vagnarna, för dem hade vi hört gott om. När vi hade gjort det så ville jag prova en Emmaljungavagn. Det var verkligen skillnad om ni frågar mig. Den kändes lättare att köra men också mer stabil och rejäl. Vi provade olika Emmaljunga, men den som det lutar åt nu heter Emmaljunga Super Nitro. Fördelen som vi tycker är med den är att det inte är några luftdäck, dvs ingen risk för punka. Den går att snurra/vända väldigt enkelt, vilket är ett plus i trånga utrymmen.

Jag ska på babykväll på Babyproffsen på onsdag med Julia, då Joakim är ute och reser. Så då får vi se vad Julia har för tips och smakråd! :)

 

 • Anne says:

  Posted: 23 mars, 2015


  Den hejjar jag på;) Svara

 • Din största beundrare :) says:

  Posted: 23 mars, 2015


  Åh vad kul! Jag vill också gå på barnvagnskväll!! Svara

 • Anna says:

  Posted: 29 mars, 2015


  Jag hejar på Emmaljunga Svara

 •  

  Namn*

  E-post*

  Hemsida

  Kommentar*

  Information

  Postad: 23 mars, 2015

  Av:

  Kommentarer: 3

  Postad i kategori

  Dagligt, Gravid