logo Frida Hansson | Webbdesigner

Alla hjärtans och föräldrarcafé

150218

I helgen var det ju, som ni alla redan vet, alla hjärtans dag! Det har väl egentligen aldrig varit något jag och Joakim firar. Men för att göra någonting så gjorde jag hjärtformade plättar till frukost. Det är ju alltid något! :)

I lördags var vi dessutom på 40årsfest i Gislaved. Vilken fest! :) Vi sov hos Joakims föräldrar, så vi fick lyxfrukost på söndagen och jättegod middag. På söndagen hämtade vi upp mamma på eftermiddagen då jag och hon hade bokat bio i Jönköping; Fifty shades of grey! Och vad ska jag säga om den filmen? Snuskigt trevlig kanske?! ;D Haha!

Igår var jag och Joakim på Föräldrarcafé. Vi fick träffa ca 6 andra par som ska ha barn ungefär samtidigt som oss och som dessutom bor i ungefär samma område som oss. Temat var amning, men det pratades givetvis om mycket annat också. Det var väldigt givande i alla fall och det ska bli kul att träffa dessa människor igen. Det är ju inte alla familjecentraler som erbjuder detta i Sverige, så jag är väldigt tacksam att vi har möjligheten att kunna gå på dessa träffar. Allt är ju dessutom gratis! :) Plus, plus!

Nu sitter jag på jobbet och äter lite frukost. Idag ska vi få vår ”nyinvesterade” tvättmaskin installerad (köptes under mellandagarna, så inte jätteny längre), så vi har en rörmokare hemma. Så då passade jag på att springa ner till jobbet istället en timme tidigare och slappa lite här :)

Ha en fin dag!

 

Namn*

E-post*

Hemsida

Kommentar*

Information

Postad: 18 februari, 2015

Av:

Kommentarer: 0

Postad i kategori

Dagligt, Gravid