logo Frida Hansson | Webbdesigner

30 seconds to mars i Stockholm

140225

I helgen såg jag 30 seconds to mars. Det har varit min dröm sedan högskolan att få se dom spela live. En jättebra spelning verkligen. Det är duktiga killar och det märks verkligen att dem tycker det är roligt. Noomi Rapace dök även upp på scenen i slutet av spelningen.

Tyvärr blev det inte mycket sett av Stockholm den här gången. Vi hade bokat hotell (Scandic Malmen), Jocke hade en frinatt där. Så det passade ju bra. Det som inte passade lika bra var att vi (framförallt jag) var jättetrötta och jag hade ont i huvudet. Så vi gick bara en kort sväng mot Gamla Stan, åt lite mat där, sen gick vi tillbaka till hotellet igen.

Det har varit ett par uppbokade helger här nu på rak. Och jag har väl inte riktigt känt mig riktigt kry sedan förkylningen strax efter nyår. Så denna helg blir det… (trumvirvel) lugnt hemma! :) Jag ser fram emot det. Att bara få slappa och gå omkring och vara. Men vi vet ju alla hur det slutat. På söndag kommer jag vara så rastlös så att jag beger mig till Ikea eller dylikt ;)

 

 • Therese says:

  Posted: 25 februari, 2014


  Åh! vad häftigt att se dom live! :D Sv; Jaa, ska bli superkul att se den lilla tjejen på riktigt nu. :D Btw, kommer att vara lite uppbokad nu ett tag - men skulle inte vi kunna hitta på något någon gång? Vet att vi har pratat om det tusen ggr, men så rinner det alltid ut i sanden.. :O Svara

 • Malin says:

  Posted: 25 februari, 2014


  Kan tänka mig att du är nöjd nu ja ;) Var han Jared (hette han så?) lika snygg i verkligheten hehe? Skönt med helger man inte har några planer, men känner igen mig där att man ändå blir rastlös :P Svara

  • Zerendipity replies:

   Posted: 25 mars, 2014


   Malin: Haha, njee. Snygg vet jag inte om jag tycker han är. Det kanske jag tyckte när vi pluggade? Men grymt duktig på att sjunga. Han är en suverän artist (OCH skådespelare)! Svara

    

   

  Namn*

  E-post*

  Hemsida

  Kommentar*

  Information

  Postad: 25 februari, 2014

  Av:

  Kommentarer: 3

  Post Tags

  Postad i kategori

  Dagligt, Festligt, Film och musik